داغ ترین ها :
بررسی poco x7 pro : گوشی ارزشمند برای گیمرها!

بررسی poco x7 pro : گوشی ارزشمند برای گیمرها!

در بررسی پوکو x7 pro می‌توانید با نقاط قوت و نقاط ضعف این گوشی جدید 2025 آشنا شوید. پوکو ایکس ۷ پرو به تراشه بسیار توانمند و پایداری مجهز شده که به تنهایی ارزش خرید گوشی را بالا می‌برد.

گوشی Poco X7 Pro 5g 2025

خرید گوشی Poco X7 Pro 5g 2025

امتیاز

7.6
دوربین :
طراحی :
صفحه نمایش :
باتری :
اسپیکر :
کیفیت ساخت :
ارگونومی :
رابط کاربری :
عملکرد :

نقاط قوت

  • صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
  • تراشه قدرتمند و عجین شده با هوش مصنوعی
  • مجهز به گواهینامه مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
  • باتری با ظرفیت بالا و شارژر سیمی 90 واتی
  • رابط کاربری روان و مناسب
  • طراحی زیبا و ارگونومی مناسب

نقاط ضعف

  • نامناسب برای عکاسی به جز موارد روزمره
  • مدت زمان شارژ با شارژر 90 وات می‌توانست کمتر از 1 ساعت باشد
  • میزان روشنایی صفحه نمایش بهتر است بیشتر باشد

دنیای گوشی های مخصوص بازی در سال 2025 با عرضه گوشی شیائومی پوکو ایکس ۷ پرو به طرز ویژه‌ای کامل شدند که در این مقاله به طور کامل به نقد و بررسی آن مشغول هستیم. برای اطلاع از مشخصات poco x7 pro و آشنایی با ریزترین جزئیات گوشی با مطالعه بررسی poco x7 pro به زبان و قلم من تا پایان این مقاله در تکنولایف همراه ما باشید.

آنباکس گوشی پوکو ایکس ۷ پرو : poco x7 pro 5g unboxing

آنباکس گوشی پوکو ایکس ۷ پرو poco x7 pro 5g unboxing

حقیقت دقیقا به این شکل است که شیائومی در هر کاری استاد نباشد، در تکمیل و چیدمان جعبه محصول همواره به خوبی عمل می‌کند، بنابراین در طی poco x7 pro 5g review کاملا به این باور می‌رسید که آنباکسینگ پوکو ایکس ۷ پرو کاری کاملا لذت بخش است.

در جعبه این گوشی پر سر و صدا یک آداپتور شارژ 90 واتی، یک کابل USB Type A به Type C، یک دفترچه راهنما در کنار سوزن سیم کارت و از همه جالب‌تر، قاب پلاستیکی قرار دارد. جالب اینجاست که در دوره‌ای از زمان که کمپانی‌های دیگر در حال کوچک‌تر کردن جعبه هستند، شیائومی همچنان به ترکیب کاملی مانند قاب گوشی پایبند است.

نگاهی به طراحی پوکو x7 pro

طراحی پوکو x7 pro

طراحی گوشی همواره بخشی است که سلیقه افراد در نمره دهی به آن بسیار مهم است، البته با احترام به تمامی سلیقه‌ها، به نظر بنده یکی از بهترین تغییرات در طراحی poco x7pro این است که ماژول دوربین از شکل دایره‌ای و وسط پنل پشتی بودن، به گوشه نشینی و عمودی بودن تغییر پیدا کرده است. لنز دوربین تقریبا شبیه آیفون ۱۶ است و پنل پشتی به شدت مشابه گوشی آیفون نسخه نرمال 2024 شده است. روی پنل پشتی تنها 2 لنز دوربین دیده می‌شود، بنابراین با اینکه هنوز به بخش poco x7 pro camera review نرسیده‌ایم؛ اما می‌دانیم که خبری از دوربین تله فوتو، ماکرو یا دیگر موارد نیست….!

شیائومی به 2 دوربین واید که اصلی است و دوربین اولتراواید بسنده کرده است. میزان بیرون زدگی دوربین‌ها به نسبت نسل‌های قبلی و مدل‌های دیگر پوکو کاهش پیدا کرده و حداقل زمانی که پوکو ایکس ۷ پرو را روی میز قرار می‌دهید، نسبت به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس با حالت الاکلنگی و لق زدن کم‌تری روبه‌رو هستید و این مورد هم یکی از مزایای طراحی پوکو ایکس 7 پرو به حساب می‌آید.

ابعاد گوشی به این صورت است که کشیدگی و ارتفاع آن برابر با 160.8 میلی‌متر (همان 16 سانتی متر)، عرض یا همان فاصله دو لبه راستی تا چپی گوشی برابر با 75.2 میلی‌متر (یعنی 7 سانتی‌متر) و ضخامت لبه‌ها برابر با 8.3 میلی‌متر است (0.88 سانتی‌متر)! بنابراین شما با گوشی خیلی بزرگ یا خیلی کوچکی طرف نیستید و خوشبختانه طراحی لبه‌های گوشی هم به خوش دست‌تر شدن آن کمک ویژه‌ای کرده‌اند. از آنجایی که بررسی پوکو ایکس ۷ پرو تنها مختص به یک گوشی با یک رنگ ثابت نیست و شما می‌توانید مدل‌های مختلفی مانند رنگ مشکی، سبز و نسخه ادیشن (زرد و مشکی و iron man) را خریداری کنید، پس به راحتی هم حق انتخاب دارید که گوشی با پنل طرح چرم یا پلاستیک را انتخاب کنید.

مدل سبز رنگی که در دست ما قرار دارد، به پنل پشتی از جنس پلاستیک مجهز شده که در این رنج قیمت کمی نا امید کننده است، چرا که پوکو ایکس ۷ پرو چندان هم گوشی گیمینگ ارزان قیمتی به حساب نمی‌آید و می‌توانست پنل پشتی شیشه‌ای داشته باشد، اما از این نکته هم گذر کنیم، با جذب اثر انگشت بالای آن دیگر نمی‌توانیم کاری کنیم. پنل پشتی اثر انگشت را مانند آهن ربا جذب می‌کند و شما در هنگام استفاده از گوشی بدون قاب باید دائما در حال تمیز کردن آن باشید.

حسگر اثر انگشت پوکو ایکس ۷ پرو

وزن مدل‌های پلاستیکی به گفته کمپانی سازنده 195 گرم و وزن گوشی با پنل چرم مصنوعی برابر با 198 گرم است؛ در مجموع گوشی وزنی کم‌تر از 200 گرم دارد و این تعادل میان اندازه و وزن گوشی کاملا در لیست نقاط مثبت قرار می‌گیرد. قاعدتا برای پنل پلاستیکی پشتی که یک برند تصمیم به قرار دادن لایه محافظ نمی‌گیرد؛ اما خوشبختانه نمایشگر poco x7 pro توسط لایه Gorilla Glass 7i مورد محافظت قرار می‌گیرد. این لایه محافظ از نوع پرچمدار و رده بالا نیست، اما بودن آن بهتر از نبودنش است و نمایشگر را در برابر خط و خش مقاوم تر می‌سازد. در ارتباط با فریم دور تا دور گوشی هم که حتما تا به الان حدس پلاستیک بودن را زده‌اید؛ که بله درست است و قاب این گوشی از جنس پلاستیک است.

برای چرخیدن به دور گوشی هم که با سختی زیادی همراه نیستیم، روی لبه سمت چپی که قاعدتا هیچ چیزی نیست، اما به جای آن روی لبه سمت راستی دکمه‌های کم و زیاد کردن ولوم صدا با Power قرار دارد. همیشه روی لبه پایینی خبرهای باحال‌تری قرار دارد. برای مثال روی لبه پایینی پوکو ایکس ۷ پرو، درگاه شارژر تایپ سی، میکروفون اول، اسپیکر و اسلات سیم کارتی تعبیه شده که وقتی به کمک سوزن سیم کارت تصمیم به باز کردن اسلات می‌گیرید، متوجه می‌شوید که شما می‌توانید در آن واحد به استفاده از 2 سیم کارت بپردازید. در ارتباط با لبه بالایی هم که IR Blaster، میکروفون دوم و اسپیکر دوم قرار دارند.

در مجموع برای نمره دادن به این بخش از بررسی گوشی poco x7 pro می‌توانیم به این صورت بیان کنیم که نمره گوشی چیزی در حدود 7 از 10 است، خیلی عالی و چشم نواز نیست، اما اصلا بد هم نیست. طراحی مردانه یا زنانه‌ای هم ندارد و با قرار گرفتن یک قاب و گلس می‌توانید چهره و طراحی آن را به آنچه که دوست دارید، نزدیک‌تر کنید.

میزان مقاومت xiaomi poco x7 pro 5g در برابر آب

حقیقتا شیائومی است دیگر..! یک گوشی موبایل را در چندین نسخه ارائه می‌کند. برای مثال پوکو ایکس ۷ پرویی که لیبل نسخه هند (India) را به دوش می‌کشد، می‌تواند تا 48 ساعت در عمقی نزدیک به 2 متر کاملا سالم و سرحال دوام بیاورد، این در حالی است که این میزان مقاومت برای نسخه گلوبال (همان نسخه جهانی که به دست ما می‌رسد) وجود ندارد و ما باید با گواهینامه IP68 سلام و علیک داشته باشیم؛ البته اگر نقد و بررسی گوشی‌های قاتل پرچمدار یا پرچمدار سامسونگ و سایر برندها را مانند نقد و بررسی گوشی s25 ultra را مطالعه کرده باشید، حتما با این نکته که گواهینامه IP68 مختص گوشی‌های میان رده و اقتصادی نیست و در برابر آب (30 دقیقه تا 1 متر و نیم) و گرد و غبار مقاوم است، به طور کامل آشنا هستید.

نمایشگر و قابلیت‌ها

نمایشگر poco x7 pro 5g و قابلیت‌هایش

صفحه نمایش 6.67 اینچی AMOLED گوشی پوکو ایکس ۷ پرو به شما این اجازه را می‌دهد تا از نرخ نوسازی 120 هرتز لذت ببرید و حداکثر استفاده را داشته باشید. درست است که نمایشگر 1.5K از قابلیت LTPO پشتیبانی نمی‌کند و شما شاهد تغییر ثانیه‌ای رفرش ریت با روشن کردن قابلیت Show refresh rate نخواهید بود، اما به هر حال این میزان رفرش ریت بین 60 هرتز و 120 هرتز جابه‌جا خواهد شد و می‌توانید آن را به صورت دستی هم در بخش تنظیمات تغییر دهید.

از لحاظ کیفیت تصاویر هم که می‌توانید انواع محتوا را با رزولوشن 2712 در 1220 پیکسل مشاهده کنید؛ در ادامه هم بهتر است بدانید که تعداد تراکم پیکسلی هم 446 ppi است. شیائومی اعلام کرده که میزان روشنایی نمایشگر در حالت عادی حدود 700 نیت است که این میزان با واقعیت همخوانی دارد، اما از طرفی دیگر هم اعلام کرده که میزان روشنایی در حالت حداکثری به 1400 نیت و در نور کور کننده و مستقیم آفتاب برابر با 3200 نیت است که بهتر است باور نکنید و توقع خود را پایین‌تر از این اعداد نگاه دارید.

 

میزان روشنایی نمایشگر این گوشی یک عدد قابل قبول و راضی کننده است، اما هرگز به پای گوشی های پرچمدار نمی‌رسد. در ادامه review poco x7 pro 5g قصد دارم تا در خصوص نمایشگر 12 بیتی این گوشی صحبت کنم. 12 بیت یعنی پشتیبانی از 68 میلیارد رنگ که برای نمایشگر یک گوشی در این رنج قیمت کاملا قابلیتی فوق‌العاده ارزشمند به حساب می‌آید. قطعا نمایش این تعداد رنگ به شما کمک می‌کند تا نمایشگر کاملی در اختیار داشته باشید، اما حقیقتا میزان کنتراست و شارپنس رنگ‌های نمایش داده شده روی نمایشگر با حقیقت کمی متفاوت است و شما را برای کارهایی مانند ادیت عکس و ویدیو شاید کمی به دردسر و تنگنا بیاندازد اما در مجموع نمایشگر این گوشی نمایشگر کاملی به حساب می‌آید.

از دیگر مولفه‌هایی که روی نمایشگر قرار دارد، می‌توانیم به پشتیبانی از محتوای دالبی ویژن (Dolby Vision) و HDR10+ و حسگر اثر انگشت اشاره کنیم که سرعت بالایی در تنظیم و ذخیره سازی اثر انگشت شما روی نمایشگر و از همه مهم‌تر تشخیص برای باز کردن قفل گوشی دارد. یعنی در این بخش از review poco x7 pro حق این گوشی است که نمره 10 از 10 را نصیب خود کند.

سرعت ثبت تغییرات انگشت روی نمایشگر

شیائومی در صفحه رسمی خودش برای گوشی گیمینگ 2025 خود توضیح داده است که touch sampling rate (به زبان فارسی شاید بتوان به نرخ ثبت اثر انگشت در لحظه یا سرعت نمونه برداری نمایشگر به ازای هر لمس معنی کرد) در حالت نرمال (یعنی استفاده از گوشی به هر نحوی به جز بازی کردن) با عدد 480 هرتز برابر است. یعنی نمایشگر پوکو ایکس ۷ پرو در هر ثانیه 480 مرتبه خودش را برای ثبت تغییراتی که با هر لمس روی آن ایجاد می‌کنید، تازه می‌کند. touch sampling rate معنی نزدیکی به رفرش ریت دارد.

حال شیائومی اعلام کرده که در زمان گیمینگ و همان حالت توربو، شما با نمایشگری روبه‌رو هستید که از 2560 هرتز نرخ نمونه برداری پشتیبانی می‌کند. در حقیقت تمامی این اعداد و ارقام برای پز دادن به روی کاغذ آمده‌اند. شیائومی با بیان این اطلاعات توانسته است تا میخ کامل بودن گوشی پوکو ایکس 7 پرو را برای زمین گیمینگ محکم کند.

رابط کاربری : زمین بازی مختص هایپر او اس 2

هایپر او اس 2 پوکو ایکس ۷ پرو

تغییر رابط کاربری می یو آی (MIUI) و مهاجرت کاربران گوشی‌های شیائومی به رابط کاربری HyperOS کاری آسان و رضایت بخش نبود، اما شیائومی با توجه به باگ و ایرادات هایپر او اس نسخه 1.0 و رفع آن در نسخه بعدی، زمین بازی خوبی را برای گوشی‌های جدید خود ساخت. در واقع میزان روان بودن عملکرد و زیبایی بصری المان‌ها و آیکون‌ها در گوشی پوکو ایکس ۷ پرو که با هایپرو او اس 2 راهی بازار شده است، با عملکرد ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس یکسان نیست و به وضوح مشخص است که بهتر است.

در بررسی گوشی پوکو ایکس 7 پرو متوجه می‌شوید که این گوشی با اندروید 15 و رابط کاربری HyperOS 2 راهی بازار می‌شود. 3 سال آپدیت نرم افزاری و سیستم عاملی در کنار 4 سال پشتیبانی امنیتی همواره همراه هر گوشی پوکو می‌شود، بنابراین شما تا اندروید 18 را روی این غول گیمینگ تجربه خواهید کرد.

هوش مصنوعی : AI Services در تنظیمات

AI Services در تنظیمات

شیائومی که نمی‌خواهد از میدان رقابت در هوش مصنوعی از هیچکسی عقب بماند، گوشی‌های نسل جدید خود را مانند POCO X7 PRO را با قابلیت‌های هوش مصنوعی راهی بازار می‌کند. شما با جست‌وجو در برنامه Settings می‌توانید با AI Services روبه‌رو باشید و از قابلیت‌های آن به نفع خود استفاده کنید. البته فراموش نکنید که در بخش عظیمی از این ویژگی‌ها دیگر اتفاقی به پشتیبانی از زبان فارسی وجود ندارد، اما خدا را چه دیدیم، شاید در آینده اضافه شود!

انواع قابلیت هوش مصنوعی برابر است با :

  1. سرکل تو سرچ
  2. زیرنویس خودکار
  3. ترجمه مکالمه
  4. رونویسی انواع فایل صوتی و خلاصه نویسی برای آن‌ها
  5. کمک به شما در گرامر زبان جهت درست کردن اشتباه‌های گرامری
  6. حذف المان‌هایی که نمی‌خواهید در عکس باشند : ادیت عکس
  7. خلاصه نویسی note

وقتی صفحه Home را به سمت پایین سوایپ می‌کنید با پاپ آپ ask Gemini مواجه می‌شوید که از زبان فارسی نه، اما از زبان انگلیسی مثل بلبل پشتیبانی می‌کند.

سخت افزار

سخت افزار پوکو ایکس ۷ پرو MediaTek Dimensity 8400-Ultra

مدیاتک که دیگر نیازی به تعریف ما ندارد و از آن مهمتر هم پردازنده رده بالای MediaTek Dimensity 8400-Ultra به شما این اجازه را می‌دهد تا قدرت پردازش را روی گوشی موبایلی که پرچمدار نیست، به راحتی تجربه کنید. تراشه دایمنسیتی 8400 اولترا شاید پرچمدار نباشد، اما میان رده‌ای است که شایسته است در دورهمی پرچمدارها دعوت شود.

این تراشه معماری 4 نانومتری دارد و در قلب آن هسته‌های بزرگ و کم مصرف از نوع Cortex-A725 به این شکل در کنار هم قرار گرفته‌اند که ابتدا یک هسته با فرکانس 3.25 GHz در اختیار داریم و در ادامه هم 3 هسته با فرکانس 3.0 GHz و 4 هسته با فرکانس 2.1 GHz روی تراشه مشاهده می‌کنیم. در کنار این چیدمان 8 تایی شاهد پردازنده گرافیکی Mali-G720 هستیم. تراشه جدیدی که شیائومی روی گوشی گیمینگ 2025 خود استفاده کرده، طبق ادعای کمپانی بالای 40 درصد عملکرد بهینه‌تر و مصرف انرژی بهتری دارد.

خوشبختانه از آنجایی که تراشه به هوش مصنوعی مجهز شده و از قابلیت‌های فراوانی پشتیبانی می‌کند، ارزش خرید poco x7 pro کاملا بالاتر از نسل قبلی است. هنگام انجام تست‌های مختلف تراشه خبری از داغ کردن نبود و دمای گوشی در بالاترین حالت خود به 39 درجه می‌رسید که دمایی قابل ستایش است.

تست گیمینگ

بازی کردن در مدت زمان نقد و بررسی poco x7 pro به ما و شما اثبات می‌کند که این گوشی برای گیمرهایی که در همین بازه قیمتی می‌توانند هزینه کنند، قطعا بهترین گزینه است و آن‌ها را پشیمان نخواهد کرد.

دوربین : زوم نکنید تا خوشحال باشید!

دوربین پوکو ایکس ۷ پرو

این گوشی اصلا دوربین محور نیست پس قرار نیست در ادامه مسیر با عکس‌های بسیار با جزئیات و خوش رنگی روبه‌رو شوید، اما وضعیت به اون صورت هم نیست که از عکاسی پشیمان شوید، فقط شرایط به این صورت است که رنگ‌ها کمی با واقعیت متفاوت دارند و در صورتی که زوم کنید با جزئیات دقیق و تفکیک شده‌ای از سوژه مواجه نخواهید شد، بنابراین عکاسی حرفه‌ای را نمی‌توانید حتی با دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی پوکو ایکس ۷ پرو تجربه کنید.

دوربین اصلی با زوم 2 برابری، 4 برابری و 10 برابری

دوربین اصلی عریض (Wide) به حسگری 50 مگاپیکسلی مجهز شده که عکس‌های روزمره خوبی را به شما تحویل می‌دهد. هنگام عکاسی با دوربین اصلی در حالتی که دوربین را از بخش تنظیمات روی حالت 50MP قرار ندهید، می‌توانید از حالت نرمال 12 مگاپیکسلی استفاده کنید و از همان فاصله‌ای که با سوژه دارید تا 10 برابر نزدیک شوید و عکاسی با دوربین 10 ایکس را هم تجربه کنید. در ادامه می‌توانید نمونه عکس های گرفته شده با دوربین این گوشی را تحت عنوان مشاهده کنید. خوشبختانه مجهز بودن دوربین اصلی به سنسورهای لرزشگیر PDAFو فوکوس خودکار تشخیص فاز OIS این امید را به شما می‌دهد تا در زمان عکاسی و فیلم برداری تا حد مناسبی نویز اطراف برای مثال ناشی از تکان خوردن دست گرفته می‌شود.

دوربین پرتره : جدا کردن سوژه از محیط ( مرز بندی سوژه انسانی و غیر انسانی)

اگر به سوژه خیلی نزدیک نباشید، قدرت مات کردن فضای اطراف سوژه آنقدر کم است که احساس می‌کنید با دوربین نرمال عکس گرفتید، اما برای عکاسی پرتره از نزدیک (1 الی 3 متر) گزینه مناسبی است.

دوربین اولتراواید

دوربین اولتراواید حسگری 8 مگاپیکسلی است که عکس‌ها را با کیفیت کاملا معمولی در حد رفع نیاز روزمره به ثبت می‌رساند و توقع بیشتری هم نمی‌توانیم داشته باشیم.

در ادامه می‌توانید دوربین اولتراواید یا همان زوم 06 ایکس داخل دوربین را مشاهده کنید و برای درک بهتر شما عکس‌ها را در کنار حالت غیر زوم قرار می‌دهم تا بهتر بتوانید سطح گشتردگی و پوشش دهی دوربین فوق عریض را درک کنید.

دوربین 50 مگاپیکسل : تفاوت دوربین 50MP با 12MP

به طور کلی هیچوقت کیفیت عکس‌های دوربین 50 مگاپیکسلی گوشی‌های شیائومی مخصوصا سری ردمی نوت و پوکو با دوربین 12 مگاپیکسل تفاوت خاصی ندارد و شاید تنها در نمایش چند رنگ گرم مانند قرمز، صورتی و دیگر رنگ‌هایی مانند زرد، نارنجی و سبز اتفاق بهتری را دوربین 50 مگاپیکسلی برای ما رقم بزند.

دوربین سلفی

دوربین سلفی دارای حسگری 20 مگاپیکسلی است و عکس‌های به نسبت خوبی را برای شما ثبت می‌کند. البته قدرت جذب نور این حسگر از محیط ضعیف است و رنگ‌ها در بخش سلفی کمی تیره‌تر از حد معمول هستند و ممکن است چهره شما را گرفته‌تر کنند. دوربین سلفی در نور آفتاب عملکرد بهتری دارد و در سایه تصاویر تارتری را تحویل می‌دهد. در طی poco x7 pro 5g camera review کاملا واضح است که قدرت پرتره دوربین سلفی بسیار خوب است و فضای پشت سر شما به خوبی مات می‌شود.

دوربین شب : حالت پایه، سلفی در شب، انواع زوم، روشن کردن فلش و Night mode

اگر قصد دارید در شب با نور کمی که در اطراف قرار دارد، سلفی بگیرید، با چنین سطح وضوح و رزولوشنی مواجه خواهید شد.

برای دوربین سلفی می‌توانید حالت نایت مود را هم روشن کنید. در ادامه می‌توانید تفاوت قدرت night mode selfie را با حالت پایه مشاهده کنید.

همچنین می‌توانید فلش گوشی را روشن کرده و سلفی بگیرید.

حال با توجه به عکس‌های آپلود شده از سلفی‌های من می‌توانید تصمیم بگیرید که بهترین حالت برای عکاسی سلفی در شب کدام است!

شب : زوم 1x 2x 4x 10x

مقایسه کیفیت Night mode با دوربین معمولی

فیلم برداری

گوشی پوکو ایکس ۷ پرو می‌تواند ویدیو 4k با نرخ 60 فریم بر ثانیه و 1080p با نرخ 60 فریم بر ثانیه ثبت کند. خوشبختانه در ویدیو پیاده روی این گوشی با سطح خوبی از روان بودن روبه‌رو هستید و سطح نویز و لرزش نسبت به نسل‌های قبلی یا گوشی ردمی نوت 14 پرو پلاس و ردمی نوت 13 پرو پلاس به حداقل رسیده است.

باتری : سرعت شارژ لذت بخش!

باتری پوکو ایکس ۷ پرو

شارژر سیمی 90 واتی در نقد و بررسی پوکو ایکس ۷ پرو آنقدر آیتم جذاب و المان قابل ستایشی بود که لذت شارژ کردن گوشی را از خود نگرفتیم. این گوشی از قابلیت شارژ معکوس (یعنی باتری پوکو ایکس ۷ پرو نقش پاوربانک را برای سایر گوشی‌های موبایل ایفا کند) به شکل سیمی پشتیبانی می‌کند و پرش خوبی به حساب می‌آید.

در کنار این اتفاق از شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند که امری بدیهی است. باتری 6000 میلی‌آمپر ساعتی گوشی poco x7 pro مطابق ادعای شیائومی باید در 42 دقیقه از شارژ 0 به 100 برسد، اما در حقیقت در طی xiaomi poco x7 pro 5g review شاهد شارژ کامل این گوشی در زمان 59 دقیقه بودیم که حقیقتا شارژ اولیه گوشی 0 هم نبود و گوشی روی 12 درصد شارژ به کابل متصل شد، بنابراین این ادعای شیائومی هم مانند میزان روشنایی نمایشگر اغراقی بیش نیست،

 

اما در مجموع فارغ از نقد و بررسی ادعاهای شیائومی و تست صحت و راستی جملات آن، می‌توانیم با اطمینان بیان کنیم که از خرید poco x7 pro و استفاده از آن پشیمان نخواهید شد.

در کنار POCO X7 PRO سایر گزینه ها برای خرید کدام هستند؟

اگر گیمر هستید و قیمت پوکو F6 Pro برای شما زیاد است و به گوشی ارزان‌تر و صد البته مد روز و جدیدی نیاز دارید، پس قطع به یقین poco x7 pro گزینه بسیار مناسبی برای خرید است. این گوشی به تراشه مناسبی برای اجرای انواع اپلیکیشن گرافیک محور و بازی‌های موبایلی مجهز شده است، البته که گوشی به طور کلی دوربین محور نیست و اگر به دنبال گوشی موبایلی با نسبت یکسانی از بازی کردن و عکاسی هستید و بودجه شما در همین حدود است، بهتر است به سراغ گوشی‌های موبایلی مانند گلکسی A36 با رم 8 و حافظه 256 گیگابایت بروید، البته از سال 2024 هم می‌توانید گوشی گلکسی A55 را انتخاب کنید.

اگر هیچ کاری به اندازه بازی کردن و تماشا فیلم و سریال برای شما اهمیت ندارد و بیشتر می‌خواهید تراشه و باتری گوشی ظرفیت و توان بالایی داشته باشد، پس بهتر است که از سری پوکو انتخاب کنید، برای مثال گوشی پوکو X6 5G با رم 12 گیگابایت و ظرفیت 512 گیگابایت با اینکه محصول سال 2025 نیست، اما همچنان ار ارزش خرید بالایی برخوردار است و شما بدون هیچ تردیدی می‌توانید به آن فکر کنید.

ads

در این مطلب به بررسی اقتصادی ترین گوشی سامسونگ در سال ۲۰۲۴ می پردازیم

نقد و بررسی گوشی گلکسی a16 سامسونگ
به این مطلب امتیاز دهید
0 نفر به این مطلب امتیاز دادند.

برای شما

نظرات

 

نظر بده

نام

اشتراک گذاری
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
https://www.technolife.com/blog/review/poco-x7-pro-5g-review/
ads
ads